Forntidsfika » Öppettider

Mitt i Mittlandsskogen, ett par hundra meter öster om Ismantorps fornborg, bland hassel, en och ek, anar du en liten liten stuga…

Kaffestugan serverar bl.a. kaffe och thé, äppelmust, vatten och läsk, kardemummabullar, falsk borgkaka med hasselnötter samt smörgåsar av vedspisbakat kornbröd. Och så nyheten från 2017: Nötkakor. Somligt är rättvisemärkt, annat är närodlat, allt är härbakat.

Här kan du också pumpa cykeln, få olja till kedjan och myggolja till dig själv, laga punkteringar och göra små justeringar.

Om våra öppettider.

Detta forntidsfik tillkännager alltid sina öppettider med modern teknik (!) här på hemsidan under nedanstående rubriken Aktuella öppettider, mestadels ett par tre dagar i förväg, ibland redan ett par veckor i förväg. Och när ÖPPET-SKYLTEN visas vid avtagsvägen upp mot parkeringsplatsen, då är Kaffestugan garanterat öppen. Så håll koll!

Man går den Den Vindlande Stigen från P-platsen upp mot borgmarken men om man är mycket trött eller har svårt att gå finns det möjlighet att köra upp på skogsvägen och parkera bilen precis bakom Kaffestugan.

ÖPPET:

Lördag 21/7 kl 12-17

Söndag 22/7 kl 12-17

 

Sedan 2012-03-24 finns Kaffestugan på Facebook med lite naturbilder och puffar för våra arrangemang.

Vi är också involverade i:

www.fromtherocks.com

Och under åren 1989-2011 var det:

www.trainhostel.com

(full fart-stillastående)

Giv Dig Tid….